5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO EXPLAINED

5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

5 Simple Statements About verificare istoric auto Explained

Blog Article

Din pacate, exista cazuri in care kilometrajul masinilor este modificat in mod fraudulos pentru a ascunde adevarata stare a vehiculului.

Evenimentele privind vehiculul pot fi prezentate sub următoarele forme: descrieri, pictograme, prezentare grafică a zonei de avarie. Ultimele Interogari

Inspectorauto.ro nu se rezuma doar la aceste informatii, ci ofera si altele, cum ar fi date despre proprietarul anterior, istoricul de inmatriculare si export/import al masinii.

Aceasta aplicatie este considerata utila pentru detinatorul sau viitorul proprietar al unui vehicul, deoarece ii ofera posibilitatea de a verifica autenticitatea kilometrajului raportat.

La fiecare verificare de istoric a unui vehicul strângem și procesăm informații din peste 900 de surse de day la nivel worldwide – o procedură complicată pentru un raport simplu și intuitiv.

AutoDNA oferă servicii de raportare a istoricului vehiculelor rulate din Europa si SUA. Rapoartele includ informaţii din surse precum instituţii naţionale de administrare, instituţii financiare, registre auto centrale, web page-uri de licitaţii şi vânzări auto.

In concluzie, seria de sasiu sau VIN reprezinta un ingredient esential pentru fiecare vehicul, oferind informatii detaliate despre masina respectiva. Acest cod unic este folosit pentru a identifica si urmari vehiculele, contribuind la transparenta si siguranta in industria auto.

De asemenea, poti afla daca a fost respectat programul de revizii si intretinere al masinii, lucru ce poate influenta durabilitatea si performanta acesteia.

Aceste chilipiruri sunt în majoritatea cazurilor masini cu probleme ascunse sau diferite alte probleme treatment în timp vor necesita cheltuieli neprevăzute.

Indiferent daca esti posesorul unei masini sau intentionezi sa achizitionezi una, verificarea istoricului auto este esentiala pentru a lua decizii informate si sigure.

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu siguranta stii cat de critical este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

În contextul scumpirilor pronunțate din lumea auto practicate în ultima perioadă și a întârzierilor stocurilor de masini noi, tot mai mulți clienți aleg opțiunea de masina 2nd hand.

Este important de mentionat faptul ca aplicatia RAR poate fi accesata cu usurinta de mai multe informatii pe telefonul tau mobil, direct pe internet site-ul oficial al Registrului Auto Roman. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si vei primi raportul complet si detaliat.

Daca esti interesat de un raport detaliat si verificare istoric auto, aceasta aplicatie on the web este alegerea perfecta pentru tine.

Report this page